Beoordelingscriteria leerlingen Horeca
Beoordelingscriteria voor leerlingen in het horecaonderwijs | CVB | |||||
Omgaan met anderen | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Opmerkingen |
1 Kan beleefd en op gepaste wijze omgaan met gasten | ||||||
2 Kan samenwerken | ||||||
3 Is beleefd ,correct en vriendelijk | ||||||
4 Kan contacten leggen | ||||||
5 Kan zorgvuldig omgaan met vertrouwelijke informatie | ||||||
6 Heeft inbreng in overleg situaties | ||||||
7 Kan zich aanpassen aan wisselende omstandigheden | ||||||
Interesse en initiatief | ||||||
8 Komt met vragen | ||||||
9 Toont interesse in de organisatie | ||||||
10 Toont interesse in de mensen met wie hij/zij samenwerkt | ||||||
11 Toont interesse in de gast | ||||||
12 Toont inzet/werklust/doorzettingsvermogen | ||||||
Verantwoordelijkheidsgevoel | ||||||
13 Houdt zich aan regels en procedures | ||||||
14 Komt op tijd op zijn/haar werk | ||||||
15 Houdt zich aan afspraken | ||||||
16 Werkt nauwkeurig | ||||||
17 Kan onder leiding zelfstandig werken | ||||||
18 Gaat zorgvuldig met apparatuur en materialen om | ||||||
Houding | ||||||
19 Kan omgaan met kritiek | ||||||
20 Accepteert leiding | ||||||
21 Kan instructies binnen redelijke tijd begrijpen | ||||||
22 Toont initiatief t.a.v. het verslag en de begeleiding/beoordeling | ||||||
23 Kan voor zichzelf opkomen op een juiste manier | ||||||
Uitdrukkingvaardigheid | ||||||
24 Correct mondeling taalgebruik | ||||||
25 Correct schriftelijk taalgebruik | ||||||
26 Kan zich goed en kernachtig uitdrukken | ||||||
27 Kan eigen standpunten verdedigen/uitleggen | ||||||
28 Luistert serieus naar wat anderen zeggen | ||||||
Bekwaamheid,netheid en zorgvuldigheid | ||||||
29 Werkt in het juiste tempo | ||||||
30 Werkt ergonomisch en efficiënt | ||||||
31 Kan functioneren onder druk | ||||||
32 Heeft gevoel voor dienstverlening | ||||||
33 Besteed aandacht aan de uiterlijke verzorging | ||||||
34 Kan eigen werk kritisch beoordelen | ||||||
CVB / www.culinairevraagbank.nl |
Voor de beoordelaar: 1=slecht, 2=onvoldoende,3=matig,4=voldoende,5=goed
Is een item niet van toepassing vermeld dit dan in de kolom: opmerkingen.
Periode van ..-..-…. t/m ..-..-….. Naam leerling: ……………………………..
Docent/instructeur: ……………………….