Welke materialen gebruiken we?
Welke grondstoffen hebben we nodig?
Stap 1 Snij het bovenste stukje van de paprika af
Stap 2 Doe het steeltje in het afvalbakje
Stap 3 Snij nu het “kontje” van de paprika en leg de afgesneden stukjes in een groentenschaaltje
Stap 4 Leg de paprika plat neer ( je kunt nu in de paprika kijken en langs de zaadjes een zijde afsnijden)
Stap 5 Snij om de zaadjes heen weer een zijde af
Stap 6 Snij ook het laatste stuk rond de zaadjes af
Stap 6 Doe nu de overgebleven zaadjes in het afvalbakje
Stap 7 Snij nu de stukjes paprika in dunne reepjes (Dit heet in de keuken julienne snijden)
Stap 8 Snij nu de reepjes paprika in kleine blokjes ( Dit heet in de keuken: brunoise snijden)
Je hebt nu brunoise ( in blokjes) gesneden paprika