Warning: Use of undefined constant MEBAK_LITE_PATH - assumed 'MEBAK_LITE_PATH' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/pdgv396801/domains/culinairevraagbank.nl/public_html/wp-content/plugins/myeasybackup/myeasybackup.php on line 136
Het snijden van ijsbergsla | Culinaire vraagbank - vakdidactiek horeca

Het snijden van ijsbergsla

Het snijden van ijsbergsla

 

Welke materialen gebruiken we?

 

Welke grondstoffen hebben we nodig?

 

Stap 1 Haal de buitenste bladeren van de ijsbergsla en doe deze in het afvalbakje

Stap 2 Snij de ijsbergsla gelijkmatig in dunne reepjes

 

Je hebt nu mooi gelijkmatig gesneden ijsbergsla

 

Ijsbergsla is een stevige sla en wordt vaak als basis gebruikt voor luxe broodjes en salades. Als je de buitenste bladeren verwijderd hebt kun je de sla direct snijden.De sla hoeft niet eerst gewassen te worden.

Improve Your Life, Go The myEASY Way™