Warning: Use of undefined constant MEBAK_LITE_PATH - assumed 'MEBAK_LITE_PATH' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/pdgv396801/domains/culinairevraagbank.nl/public_html/wp-content/plugins/myeasybackup/myeasybackup.php on line 136
Huzarensalade | Culinaire vraagbank - vakdidactiek horeca

Huzarensalade

Huzarensalade

 

Welke materialen gebruiken we?

 

Welke grondstoffen hebben we nodig?

In de glazen schaaltjes zie je:Dun gesneden ijsbergsla,komkommer,zilverui,partjes tomaat,ei,blokjes paprika,huzarensalade,mayonaise,paprikapoeder en op de plank een takje peterselie

 

Stap 1 Leg met een ijstang een bolletje huzarensalade op een bord

 

Stap 2 Leg nu de dun gesneden ijsbergsla om het bolletje heen

Stap 3 Doe met een eetlepel een beetje mayonaise over het bolletje

 

Stap 4 Leg de komkommerschijfjes op de ijsbergsla

 

Stap 5 Leg naast het bolletje de in blokjes gesneden paprika

 

Stap 6 Leg enkele plakjes gekookt ei rond het bolletje

 

Stap 7 Leg een paar zilveruitjes rond het bolletje

 

Stap 8 Leg de partjes tomaat naast de zilveruitjes

 

Stap 9 Leg boven op het bolletje een takje peterselie

 

Stap 10 Voor de kleur strooien we een beetje paprikapoeder op het bolletje

 

Je hebt nu een Huzarensalade gemaakt

 

Eet smakelijk!

 

Wil je zien hoe je een  komkommer of  tomaat moet snijden kijk dan in de lijst van Picto koken! 

Improve Your Life, Go The myEASY Way™