Kebabs van zwaardvis met tomatensaus

Kebabs van zwaardvis met tomatensaus ( 4 personen)

 

Ingrediënten:

 

1 kleine ui ( gesnipperd)

40 ML olijfolie ( Family Katsaragakis olijfolie)

2 teentjes knoflook ( ragfijn gesneden)

800 gram gepelde tomaten( blik) ( uitgelekt)

½ theelepel suiker

½ theelepel zout

Zwarte peper ( vers gemalen)

750 gram zwaardvis

1 groene paprika ( zonder zaad en zaadlijsten)

½ aubergine

6 takjes rozemarijn

1 eetlepel basilicum ( fijngehakt)

8 Spiesen

 

Werkwijze:

1                    Verhit de olie in een sauteuse en fruit de uien en de knoflook op laag vuur

2                    Voeg de tomaten,suiker,peper en het zout toe

3                    Laat de saus 20 minuten zacht doorkoken

4                    Voeg de gesneden basilicum toe en houd het geheel warm

5                    Verwarm de grill tot matige hitte

6                    Snijd de zwaardvis,de groene paprika en de aubergine in gelijkmatige stukken

7                    Rijg de spiesen, wissel vis/paprika/aubergine af met een takje rozemarijn

8                    Gril de Kebabs aan beide kanten goudbruin

9                    De groenten mogen licht geschroeid zijn

10                Serveer de Kebabs met de tomatensaus

Content Protected Using Blog Protector Plugin By: Make Money.
Improve Your Life, Go The myEASY Way™