Korstdeeg gevuld met gehakt

Korstdeeg gevuld met (indisch) gekruid gehakt

 

Welke materialen hebben we nodig?

 

Welke grondstoffen gebruiken we? Korstdeeg, Eigeel, Rundergehakt, Ketjap(manis), Kerriepoeder, Bieslook, Zout en Peper

 

Stap 1 Maak het gehakt opsmaak met ketjap, kerriepoeder, bieslook, zout en peper

 

Stap 2 Smeer de onderste twee kanten van het korstdeeg in met eigeel

 

Stap 3 Leg wat gekruid gehakt in het midden van het korstdeeg

 

Stap 4 Vouw de bovenste punt van het korstdeeg naar het onderste punt

 

Stap 5 Druk met de vinger de punt stevig aan

 

Stap 6 Druk met een vork de zijkanten dicht

 

Stap 7 Smeer het korstdeeg gevuld met gehakt in met eigeel

 

Stap 8 Leg het gevulde korstdeeg in het midden van een met bakpapier beklede bakplaat

 

Stap 9 Plaats de bakplaat in een voorverwarmde oven en bak het gevulde korstdeeg gedurende 20 minuten af op een temperatuur van 225 graden

 

Stap 10 Haal na 20 minuten het goudgeel gebakken gevulde korstdeeg uit de oven ( Gebruik ovenhandschoenen!!)

Stap 11 Leg met een paletmes het met gehakt gevulde korstdeeg op een bord

 

Eet smakelijk!

Tip: serveer bij dit gerecht een tipje Sambal en een tipje Ketjap!

Klik op de foto om de foto te vergroten! terug in de pagina? klik op de blauwe pijl links boven!

Content Protected Using Blog Protector Plugin By: Make Money.
Improve Your Life, Go The myEASY Way™