Korstdeeg gevuld met (indisch) gekruid gehakt
Welke materialen hebben we nodig?
Welke grondstoffen gebruiken we? Korstdeeg, Eigeel, Rundergehakt, Ketjap(manis), Kerriepoeder, Bieslook, Zout en Peper
Stap 1 Maak het gehakt opsmaak met ketjap, kerriepoeder, bieslook, zout en peper
Stap 2 Smeer de onderste twee kanten van het korstdeeg in met eigeel
Stap 3 Leg wat gekruid gehakt in het midden van het korstdeeg
Stap 4 Vouw de bovenste punt van het korstdeeg naar het onderste punt
Stap 5 Druk met de vinger de punt stevig aan
Stap 6 Druk met een vork de zijkanten dicht
Stap 7 Smeer het korstdeeg gevuld met gehakt in met eigeel
Stap 8 Leg het gevulde korstdeeg in het midden van een met bakpapier beklede bakplaat
Stap 9 Plaats de bakplaat in een voorverwarmde oven en bak het gevulde korstdeeg gedurende 20 minuten af op een temperatuur van 225 graden
Stap 10 Haal na 20 minuten het goudgeel gebakken gevulde korstdeeg uit de oven ( Gebruik ovenhandschoenen!!)
Stap 11 Leg met een paletmes het met gehakt gevulde korstdeeg op een bord
Tip: serveer bij dit gerecht een tipje Sambal en een tipje Ketjap!
Klik op de foto om de foto te vergroten! terug in de pagina? klik op de blauwe pijl links boven!