Korstdeeg gevuld met Geitenkaas en olijven

Korstdeeg gevuld met Geitenkaas en olijven

 

Welke materialen hebben we nodig?

 

Welke grondstoffen gebruiken we? Korstdeeg, Geitenkaas, Walnoten, Olijven, Griekse kruiden, Bieslook, Honing , Zout en Peper

 

Stap 1 Maak van de getoonde ingrediënten een mix voor de vulling

 

Stap 2 Smeer de onderste twee kanten in met eigeel

 

Stap 3 Leg de vulling in het midden van het korstdeeg

 

Stap 4 Vouw de punt van het korstdeeg naar de andere punt

 

Stap 5 Druk met een vinger de punt  van het korstdeeg aan

 

Stap 6 Druk met een vork de zijkanten dicht

 

Stap 7 Smeer het korstdeeg met Geitenkaas in met eigeel

 

Stap 8 Leg het gevulde korstdeeg in het midden van een met bakpapier beklede bakplaat

 

Stap 9 Plaats de bakplaat in een voorverwarmde oven en bak het gevulde korstdeeg gedurende 20 minuten af op een temperatuur van 225 graden

 

Stap 10 Haal na 20 minuten het goudgeel gebakken gevulde korstdeeg uit de oven ( Gebruik ovenhandschoenen!!)

Stap 11 Leg met een paletmes het met Geitenkaas en olijven gevulde korstdeeg op een bord

 

Eet smakelijk!

Content Protected Using Blog Protector Plugin By: Make Money.
Improve Your Life, Go The myEASY Way™