Korstdeeg gevuld met Geitenkaas en olijven
Welke materialen hebben we nodig?
Welke grondstoffen gebruiken we? Korstdeeg, Geitenkaas, Walnoten, Olijven, Griekse kruiden, Bieslook, Honing , Zout en Peper
Stap 1 Maak van de getoonde ingrediënten een mix voor de vulling
Stap 2 Smeer de onderste twee kanten in met eigeel
Stap 3 Leg de vulling in het midden van het korstdeeg
Stap 4 Vouw de punt van het korstdeeg naar de andere punt
Stap 5 Druk met een vinger de punt van het korstdeeg aan
Stap 6 Druk met een vork de zijkanten dicht
Stap 7 Smeer het korstdeeg met Geitenkaas in met eigeel
Stap 8 Leg het gevulde korstdeeg in het midden van een met bakpapier beklede bakplaat
Stap 9 Plaats de bakplaat in een voorverwarmde oven en bak het gevulde korstdeeg gedurende 20 minuten af op een temperatuur van 225 graden
Stap 10 Haal na 20 minuten het goudgeel gebakken gevulde korstdeeg uit de oven ( Gebruik ovenhandschoenen!!)
Stap 11 Leg met een paletmes het met Geitenkaas en olijven gevulde korstdeeg op een bord