Korstdeeg gevuld met knakworst

Korstdeeg gevuld met knakworst

 

Welke materialen gebruiken we?

 

Welke grondstoffen gebruiken we? Korstdeeg, Ei, Knakworst,Mosterd, Zout en Peper

 

Stap 1 leg het knakworstje op de punt van het korstdeeg

 

Stap 2 Rol het knakworstje in het korstdeeg

 

Stap 3 Smeer met een kwastje het rolletje in met eigeel

 

Stap 4 Leg de rolletjes in het midden van een bakplaat welke voorzien is van bakpapier

 

Stap 5 Plaats de bakplaat in een voorverwarmde oven en bak het korstdeeg met knakworst op een temperatuur van 225 graden in 20 minuten af.

 

Stap 6 Haal na 20 minuten het goudgeel  gebakken korstdeeg met knakworst uit de oven ( LET OP!! GEBRUIK OVENHANDSCHOENEN!!!)

 

Stap 7 Plaats het korstdeeg met knakworst op een bord

Eet smakelijk! Tip: Serveer bij het korstdeeg met een knakworst een tipje met mosterd.

 

Klik op de foto om de foto te vergroten! Terug in de pagina? klik op de blauwe pijl links boven!

Content Protected Using Blog Protector Plugin By: Make Money.
Improve Your Life, Go The myEASY Way™