34 Lamsgerecht – Tagine.

Lamsgerecht – Tagine.

Marokko.

 

Ingrediënten voor 4 personen:

700-800 glamsbout zonder been

3 uien

3 groene chilipepers

3 kleine courgettes

2 appelen

stukje knolselderie

2 middelgrote gepelde tomaten

75 gmargarine

2 el kerrie

2 el bloem

bouillon, van tablet

zout

4 el room

Bereiding:

Snijd het lamsvlees in even grote dobbelsteentjes. Hak alle groenten geschild klein. Verhit de

margarine in een pan, braad het vlees erin aan, strooi de kerrie, vermengd met de bloem erover,

roer dit door, doe alle groenten erbij en smoor alles met een deksel. Doe er zoveel bouillon bij dat

alles half onder staat en smoor tot het geheel gaar is. Voeg zout toe, giet de room erover en warm

even door zonder te koken. Serveer er gekookte rijst bij, vermengd met veel rozijnen en in margarine met zout gebakken amandelen.

Content Protected Using Blog Protector Plugin By: Make Money.
Improve Your Life, Go The myEASY Way™