Opdeeltechniek brunoise in beeld

Opdeeltechnieken brunoise in beeld:

 

Hier zie je hoe je “brunoise” moet snijden. Let goed op hoe de kattenklauw wordt toegepast.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Eerst de voorbereiding. Dit zetten we klaar.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Nadat we opdeeltechniek “juliënne” hebben uitgevoerd gaan de “reepjes” in blokjes (brunoise”) snijden.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               De opdeeltechniek “brunoise” wordt toegepast bij soepen,salades en garnituren voor hoofdschotels.

Nog enkele voorbeelden van de opdeeltechniek brunoise. De dikte van de reepjes en blokjes is afhankelijk van de opdracht.Voor een salade zullen de blokjes wortel kleiner zijn dan de blokjes wortel die bedoeld zijn voor een soep.

 

Improve Your Life, Go The myEASY Way™