Introductie complete leerlijn basiskeukentechnieken | |
Schoonmaaktechniek/ Schillen | |
Schoonmaaktechniek/ Schrappen | |
Schoonmaaktechniek/ Wassen | |
Opdeeltechniek/ Juliënne | |
Opdeeltechniek/ Brunoise | |
Opdeeltechniek/ Snipperen | |
Frituren/ Vleeskroket |
Frituren/ Juliënne gesneden aardappel | |
Frituren/ Aardappelschijfjes | |
Frituren/ Chips-aardappel | |
Frituren/ Wafel-aardappel | |
BAKKEN IN EEN SAUTEUSE: | Koekenpan |
Bakken/ Aardappel ( brunoise) | |
Bakken/ Aardappelschijfjes | |
Bakken/ Spiegelei |
Bakken/ Omelet | |
Bakken/ Roerbakken groenten | |
Bakken/ Pannenkoeken | |
Bakken/ Wentelteefje | |
Bakken/ Gehaktballetjes | |
Bakken/ Rulbakken van gehakt | |
BAKKEN IN DE OVEN: | |
Bakken in de oven/ Bake off broodjes |
Bakken in de oven/ Vlechtbroodjes | |
Bakken in de oven/ Pizza | |
Bakken in de oven/ Korstdeeg met geitenkaas en olijven | |
Bakken in de oven/ Korstdeeg met knakworst | |
Bakken in de oven/ Korstdeeg met appel | |
Het koken van water | |
Het koken van een ei | |
Het koken van aardappelen |
Het koken van aardappelschijfjes | |
Het koken van wortelen | |
Het koken van sperziebonen | |
Het koken van rijst | |
Het koken/bakken van rijst(nasi) | |
Het koken van groentesoep | |
Het koken van Hutspot | |
Niveau: KPC “Werken in de Keuken” |