overzicht van onderwerpen basis-keukentechniek (38)

 

Introductie complete leerlijn basiskeukentechnieken  
Schoonmaaktechniek/ Schillen  
Schoonmaaktechniek/ Schrappen  
Schoonmaaktechniek/ Wassen  
Opdeeltechniek/ Juliënne  
Opdeeltechniek/ Brunoise  
Opdeeltechniek/ Snipperen  
Frituren/ Vleeskroket  

 

Frituren/ Juliënne gesneden aardappel  
Frituren/ Aardappelschijfjes  
Frituren/ Chips-aardappel  
Frituren/ Wafel-aardappel  
BAKKEN IN EEN SAUTEUSE: Koekenpan
Bakken/ Aardappel ( brunoise)  
Bakken/ Aardappelschijfjes  
Bakken/ Spiegelei  

 

Bakken/ Omelet  
Bakken/ Roerbakken groenten  
Bakken/ Pannenkoeken  
Bakken/ Wentelteefje  
Bakken/ Gehaktballetjes  
Bakken/ Rulbakken van gehakt  
BAKKEN IN DE OVEN:  
Bakken in de oven/ Bake off broodjes  

 

Bakken in de oven/ Vlechtbroodjes  
Bakken in de oven/ Pizza  
Bakken in de oven/ Korstdeeg met geitenkaas en olijven  
Bakken in de oven/ Korstdeeg met knakworst  
Bakken in de oven/ Korstdeeg met appel  
Het koken van water  
Het koken van een ei  
Het koken van aardappelen  


Het koken van aardappelschijfjes  
Het koken van wortelen  
Het koken van sperziebonen  
Het koken van rijst  
Het koken/bakken van rijst(nasi)  
Het koken van groentesoep  
Het koken van Hutspot  
Niveau: KPC  “Werken in de Keuken”  
Content Protected Using Blog Protector Plugin By: Make Money.
Improve Your Life, Go The myEASY Way™