Warning: Use of undefined constant MEBAK_LITE_PATH - assumed 'MEBAK_LITE_PATH' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/pdgv396801/domains/culinairevraagbank.nl/public_html/wp-content/plugins/myeasybackup/myeasybackup.php on line 136
37 Quiche Loraine. | Culinaire vraagbank - vakdidactiek horeca

37 Quiche Loraine.

Quische Loraine.

Frans

 

Ingrediënten voor 8 personen:

5 à 6 vellen diepvries bladerdeeg.

250 gham.

300 gkaas.(150 ggruére kaas en150 gboerenkaas).

4 eieren.

2½ dl slagroom.

kruiden naar smaak: nootmuskaat, peper, zout, cayennepeper.

 

Bladerdeeg op aanrecht uitrollen en hiermee de schaal bekleden. Ham snipperen en even bakken in

de boter (±2 mm.), laten afkoelen. Slagroom en de eieren op kamertemperatuur; hierna de room, eieren en de kruiden flink luchtig kloppen. Gaatjes in de vellen prikken, ham erop, dan hierboven de geraspte kaas en daaroverheen de geklopte slagroom met de eieren. Bakken op de onderste richel: 30 min op temp. Bakken op de bovenste richel: 20 min op temp.

Kan warm of koud gegeten warden met een frisse salade (rauwkost).

 

Improve Your Life, Go The myEASY Way™