18 Rosbiefrolletjes met teriyakisaus

Rosbiefrolletjes met teriyakisaus.

Japans

 

Ingrediënten voor 2 personen:

8 bospeentjes, in dunne reepjes van7 cm

het groen van 2 bosjes lente-ui, in stukjes van7 cm

300 ggebakken rosbief, in dunne plakjes

20 gmaïzena

1 dlteriyakisaus

1 el olie

 

Bereiding:

Breng ruim water aan de kook en blancheer de wortelreepjes ca. 4 minuten. Spoel ze af onder

koud water en laat ze uitlekken. Bestrooi de plakjes rosbief met peper. Rol nu een reepje wortel

en een stukje lente-ui in een plakje rosbief. Strooi als het rolletje half is opgerold wat maïzena op

het nog op te rollen stukje rosbief en rol het verder op. Bak de rolletjes in 1 el olie in een

koekenpan snel bruin in ca. 3 minuten. Serveer ze direct en doop voor u ze eet in een kommetje

teriyakisaus. (Ook lekker met gebakken aardappeltjes en een frisse voorjaarssalade.)

 

Content Protected Using Blog Protector Plugin By: Make Money.
Improve Your Life, Go The myEASY Way™