5 Satésaus – Katjangsaus (pindasaus)

Satésaus – Katjangsaus (pindasaus)

 

Benodigdheden:

2 rode uien, 1 theelepel sambal oelek, 2 teentjes  knoflook, 1 theelepel trassi, 1 theelepel laos, 1 theelepel ketoembar,

ketjap manis, 1  theelepel suiker,  2 djeroekpoeroet blaadjes, 6 eetlepels pindakaas en 2 theelepels citroensap.

 

Snijd de uien en knoflook extra fijn en bak dit langzaam met de trassi, laos, sambal en ketoembar aan op een klein

vuur. Voeg daarna de djeroek poeroetblaadjes en de pindakaas erbij. Even goed doorroeren

Voeg wat heet water toe om de saus op de gewenste dikte te krijgen en breng alles op smaak met wat zout,

citroensap en ketjap manis.

Content Protected Using Blog Protector Plugin By: Make Money.
Improve Your Life, Go The myEASY Way™