Warning: Use of undefined constant MEBAK_LITE_PATH - assumed 'MEBAK_LITE_PATH' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/pdgv396801/domains/culinairevraagbank.nl/public_html/wp-content/plugins/myeasybackup/myeasybackup.php on line 136
Opdeeltechniek juliënne in beeld | Culinaire vraagbank - vakdidactiek horeca

Opdeeltechniek juliënne in beeld

Opdeeltechniek  juliënne in beeld:

 

 

Hier zie je hoe je “juliënne” moet snijden.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Eerst de voorbereiding. Dit zetten we klaar.

 

 

 

 Het mes dat we gebruiken is een groot koksmes

 

 

Hier zie de techniek : juliënne snijden is snijden in dunne reepjes

 

 

  

 

 

 Voorbeelden van juliënne gesneden groenten:

De snijtechniek “juliënne” wordt toegepast bij soepen ,salade en garnituren voor hoofdschotels. Je kunt de techniek goed beoefenen op een wortel.Leer vanaf het begin de rekening te houden met je eigen veiligheid pas dus altijd de “kattenklauw” toe!

Improve Your Life, Go The myEASY Way™